Automate your Marketing
with Womplify




 
nottygurll's FotoPage
becoz a photo is worth a thousand words
By: iLa sEmut

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
UMP Convocation Day - Dewan Jubli Perak, Telok Chempedak, Kontan

mertua
 
 
View all 62 photos...
Congrats to atap for his convocation last Saturday. It was a long and tiring day. Mana taknye..pukul 5:30 pagi kitorg dah bangun semata2 nak travel ke kontan selepas subuh. Ari masih gelap, kitorg dah kuar rumah tuk sampai awal kat dewan jubli perak tu. sampai2 je kat situ, atap, mak n abah still dalam dewan..so kitorg dok kat khemah tetamu tgk atap kat tv yg disediakan. penat jugak le menunggu. Bebudak kat keliling kitorg tu dah ramai menangis2 nak balik..lama sangat kot menunggu..kesian..nasib baik sarah,sofia n anak2 along yg lain takde kat situ..kalo tak, derang pon antara bebudak2 yg akan melalak nak balik..majlis tuk session pagi tu settle around 11 am. kitorg lepas tu apa lagik, sakan ler mengambil gambar..lama jugak laa dok mengambil gambar kat situ..perut dah berkeroncong..matahari dah terik atas kepala..kitorg tak tahan lapar, memasing dah tak tahan menunggu dak atap beratur tuk ambil gambar studio kat situ..kitorg ajak atap lunch dulu n suh die datang kemudian tuk ambil gambar studio tu..tgh hari tu kitorang lunch besar..atap open table..perghh sedappp menjilat jari..ape tah ek nama restaurant tu, lupa plak.. ptg tu kitorg reramai lepak kat rumah along kat indera mahkota 8..mak, abah n atap pergi semula kat dewan jubli perak tuh tuk ambil gambar studio. around 6 kitorg cabut ke swiss garden tuk mandi lautt..yeah..fuhhh ari yg sangat memenatkan..esoknye kitorg sambung lagik mandi laut..gila balas dendam mandi laut..dah lama gila tak mandi laut..swimming pool besar kat situ pon kitorg dah tak heran dah..laut jugak menjadik pojaan hati kami..hahaha


Sunday, 17-Aug-2008 13:44 Email | Share | | Bookmark
Tiara Beach Resort PD

 
 
 
View all 51 photos...


Monday, 4-Aug-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
bachelorette party for cik reen!

 
 
 
View all 16 photos...
party ni tuk cik reen b4 die bertukar status..congrats cik reen!



Friday, 1-Aug-2008 02:27 Email | Share | | Bookmark
Farewell lunch for Benny @ Chilis OU

@ Chilis's parking..waiting to be seated..hihi
 
 
View all 19 photos...




Tuesday, 29-Jul-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
Colmar Tropicale + Japanese Village

 
 
 
View all 40 photos...
We had an absolute fantastic time last weekend at Bukit Tinggi!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net